O nama

Conspecta se bavi pružanjem usluga specijaliziranog grafičkog dizajna, u prvom redu 3d vizualizacija u arhitekturi i izradi 3d računalnih modela. Primarni nam je cilj pružiti arhitektima i ostalim srodnim granama umjetnosti i dizajna kommpletne usluge 3d vizualizacije, od idejne faze projekta pa do završne faze gdje je Vaš projekt potrebno predstaviti na najbolji mogući način. Dugogodišnje međunarodno iskustvo u radu sa klijentima iz područja arhitekture i dizajna ukazuje nam na važnost vizualizacije u realizaciji projekata.
Vođeni ljubavlju i predanošću svom poslu, postavili smo si visoke standarde pružanja usluga, u prvom redu preciznost i profesionalni pristup svakom projektu, uz zadržavanje prihvatljivih cijena za klijente.

Modus operandi

Nakon ugovaranja izrade vizualizacije, slijedi prikupljanje svih relevantnih informacija o Vašem projektu. Iako radimo i po rukom rađenim skicama, naputcima i informacijama, zbog jednostavnosti i skraćenog roka izvedbe poželjno je raditi po digitalnim planovima: dwg, dxf i ostalim standardnim CAD formatima. Osim planova, klijent može dati informacije o korištenim materijalima, teksturama, namještaju, vrstama biljaka/drveća koje želi koristiti u vizualizaciji, boji, ugođaju na perspektivama, itd...
Osim planova i informacija o materijalizaciji, definiran položaj kamere uvelike ubrzava izradu vizualizacije. To podrazumijeva obilježavanje položaja kamere na pripadajućem tlocrtu etaže koja će biti vizualizirana. Ukoliko se radi o fotomontaži, klijent isporučuje sliku lokacije, a ukoliko je potrebno, moguć je naš izlazak na lokaciju. Fotografiranje vršimo profesionalnom fotografskom opremom, što u konačnici omogućuje izradu vrhunskih fotomontaža velikog formata. Trenutno smo u mogućnosti ponuditi izlazak na lokacije u Zagrebu i okolici, a za ostala područja po dogovoru. Ukoliko je potrebno, postoji mogućnost fotografiranja osoba koje klijent želi na vizualizacijama.
Od ostalih informacija koje su potrebne za efikasno izvršavanje projekta izdvajamo definiranje detalja na perspektivama, u svrhu čega nudimo našim klijentima, ukoliko je potrebno, uvid u našu biblioteku. Također može biti korisno i unaprijed definirati preferirani način isporuke finalnog proizvoda, odnosno formate datoteka slikovnog i video sadržaja.

Rokovi izrade

Ukoliko je potrebno, moguće je ugovoriti prioritetnu izradu vizualizacije u nekoliko dana (48h+), ako se radi o natječajima sa rokovima predaje.Redovita dinamika izrade statičnih vizualizacija kreće se od 5 - 15 dana, zavisno o eventualnim intervencijama klijenta.
Osim isporuke finalnih proizvoda u digitalnom formatu, bilo preko elektronske pošte ili skidanjem sa naših servera, u suradnji sa našim partnerima nudimo i usluge ispisa velikog formata.
Isporuku vizualizacije vršimo nakon uplate vidljive na našem računu.

Kontakt

Osim priloženog kontakt obrasca, možete nas kontaktirati i na slijedeće načine:
e-mail: info@conspecta-pavin.hr
mobitel: +385 99 691 0889
Skype: ivan.pavin
facebook: www.facebook.com/vizualizacije